HTML

Csábítás, csábítási tanácsok, csábítási trükkök

A legtitkosabb csábítási trükkök, nők csábításának rejtelmei, legprofibb csábítási tanácsok egy helyen!

Friss topikok

Linkblog

2011.04.20. 00:22 Gitaros77

Hogyan csábíts el egy nőt, hogy beléd szeressen, és szexeljen veled?

Szerettesd meg vele magad annyira, hogy Ő tegye meg az első lépést.


Minden férfi egy vele született képességgel rendelkezik, ami a nő elcsábítására szolgál. Eddig, néhány férfi csak simán nem volt tisztában azzal, hogy ezt a létező képességét hogyan használja, hogy vonzóvá tegye magát kiválasztottja számára, hogy az szexelni akarjon vele. Nem számít, hogy mennyire reménytelennek hiszed magad a nőknél, én megmutatom, gyors és egyszerű módon, hogyan kezdj még ma csábítani.

A pua.hu ingyenes csajozási tanácsai és csábítási praktikái főképp abban különböznek a neten fellelhető állítólagos csajozási segédanyagoktól, hogy nem csajozós dumák gyűjteményeit adja, hanem egy olyan akciótervet, forgatókönyvet és a csajozási szövegek létrehozásának alapformuláját, amelyek alkalmazásával és saját stílusoddal mindig egyedi lehetsz. Ingyenesen letöltheted a Csajozás alapjairól szóló könyvet, hogy saját gépeden is meglegyen a csábítás elméleti összefoglalója.

Nem kell tapasztaltnak lenned a nők terén, hogy használd ezeket a technikákat, de rámutatok arra, hogy megérteni a nők elcsábítását, a férfivá érés első lépése. Anélkül, hogy tudnád, hogyan csábíts el egy nőt, gyakran kellemetlenül érezheted magad és kétségbe eshetsz, míg más srácok jönnek és elcsábítják azt a nőt, akiről titokban álmodtál. Miután volt pár rossz visszautasításban részed, talán feladod a reményt, hogy valaha is a tied lesz vagy vonzódik majd hozzád. Rosszabb, ha azon kezdesz gondolkodni, hogy talán valami gond van veled. Semmi baj nincs veled – csupán pár változtatást kell eszközölni, hogy hogyan beszélj a nőkkel, mit csinálj amikor a közeledben vannak, és azonnal több vonzalmat és érdeklődést fognak irántad mutatni.

Hogy csábíts el egy nőt, hogy beléd szeressen?

Elcsábítani egy nőt, úgy, hogy beléd szeressen, ehhez nem kell mást tenned, mint erős, intenzív érzelmekkel elhalmoznod, amikor veled van. Nagyon sok módja van, hogy ezt megtedd, de hadd adjak egy tanácsot, amit használhatsz.

Képzeld el, hogy éppen a csábítandó hölggyel beszélgetsz. Egy pár percnyi beszélgetés után ezt mondja:
Ő
„ Hé, te egy nagyon érdekes pasi vagy..mért nincs több olyan férfi, mint te?! A többi pasi olyan unalmas…”
A beszélgetésben ekkor, egy normális választ kéne adnod, udvariasan és biztonságosan, „Köszönöm” és még el is kéne magyaráznod, miért vagy különböző (Azt tanácsolom, ne tedd ebben a formában). Mégis, ha azt akarod, hogy az elcsábított nő beléd szeressen és szexeljen veled, egy sokkal magabiztosabb, játékosabb formában kell válaszolni neki, hogy erős, kívánatos érzelmeket kelts benne, amit elvár egy férfi mellett. Ha ezt az elvet tartod szem előtt, csajozós dumáid valóban működni fognak.

Tehát ahelyett, hogy udvarias, mindennapi választ adsz neki, amivel egy mindennapi unalmas srác látszatát kelted, ha el akarod csábítani a nőt, ezt kell válaszolnod:
Te:„Köszönöm, de ilyen bókokért mint ez, nem kapsz pluszpontot nálam,ez nem segít abban,hogy ágyba juttass. Nem vagyok ilyen könnyű eset!”
Ő: „Ha ha!”
Te: „ Úgy értem, nekem vannak érzéseim…Nem csak egy darab hús vagyok. Basszus, mért kezel minden gyönyörű lány, akit megismerek, egy szexjátékként?”
Jegyzet: Belecsempésztem a ’gyönyörű’ szót, mert a nők mosolyognak, amikor ilyen viccesen mondják nekik. Légy versengő, mosolygós, kacérkodó  és vidám, amíg így beszélsz vele. Ez megőrjíti a nőket.
Ő
: „Ha ha!”
Amíg megérkeztek a beszélgetésben ehhez a részhez, te változtatod a szerepeket, és megpróbálod elhitetni vele, hogy ő akar elcsábítani és felcsípni téged. Izgalmat, humort, zavart, idegességet, boldogságot és lenyűgözöttséget fog érezni, abban a pillanatban, amikor megbizonyosodik az erős, kívánatos lényedről és fel sem merül benne, hogy tudatosan használod a formulát ezekben a csajozós szövegekben. Tehát ez egy nagyszerű példa, hogyan csábíts el egy nőt.

Hogy csábíts el egy nőt, hogy szexeljen veled?

Ahhoz, hogy elcsábíts egy nőt, hogy szexeljen veled, mindkettőtöknek tapasztaltnak kell lennie a szexuális vágykeltésben. Ha te nem akarsz vele lefeküdni, vagy ő nem akar veled, csak egy oldalú szexuális vágy lesz.

A legjobb módszer arra, rávenni a lányt arra, hogy szexelni akarjon veled az, ha elhiteted vele, hogy dolgoznia kell ahhoz, hogy téged érdekeltté tegyen. A legtöbb srác elköveti azt a hibát, hogy versengenek a nő kegyeiért, de a srácok, akik jók a csajozásban, sosem tesznek ilyet.
Ezért van az, hogy látsz nőket teljesen átlagos srácok után szaladni, és csodálkozol, "hogy csinálta ezt a srác?" Nagyon egyszerű, ha már megtanultad, hogyan kell csinálni…

Hogyan csábíts el egy nőt?

A legzavaróbb probléma sok férfi számára a földön, hogy lövésük sincs, hogyan csábítsanak el egy nőt. És, a nők nem fogják nekik elmondani, a csajok soha nem fogják kezedbe adni a csajozós dumák gyűjteményét, amivel le tudod venni őket a lábukról.
A rejtély tovább bonyolódik, amikor átlagos kinézetű, pénz nélküli fiúkat látsz sikeresen nőket csábítani. Ez a legtöbb zavart férfi magánéletét egy állandó küzdelemmé változtatja, amiben az érzelmeik ingadoznak, a reményteljes és a keserves állapot között.

Tudj meg még többet a csajozásról (csábításról), csajozós dumákról és szerezz barátnőt még Ma! A Bevezetés a Csajozásba Tanfolyam megtanít arra, hogyan használd sziporkázó személyiségedet, hogyan legyél képes korlátlanul beszélgetni a csajokkal és hogyan tudatosítsd: a nők életének főnyereménye Te magad vagy. A 1 napos Csajozás oktatásról bővebben itt olvashatsz. 

Szólj hozzá!

Címkék: trükkök csábítás tippek tanácsok technikák csabitas csábítási


A bejegyzés trackback címe:

https://csabitasgyorsan.blog.hu/api/trackback/id/tr112841301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása