HTML

Csábítás, csábítási tanácsok, csábítási trükkök

A legtitkosabb csábítási trükkök, nők csábításának rejtelmei, legprofibb csábítási tanácsok egy helyen!

Friss topikok

Linkblog

2011.04.28. 22:30 Gitaros77

Tippek a nők csábítására

Ha tényleg meg akarod tanulni, hogyan csábíts el egy nőt, hogyan találd meg a megfelelő barátnőt és hogyan hódítsd vissza az exedet, akkor a PUA.HU oldalon van néhány bizonyított, időt álló ingyenes tipp, a nők elcsábításáról! Most először gyakorlatban, rejtett kamerás videofelvételek segítségével tanulhatsz! Íme néhány tanács:

·        Mielőtt megtennéd az első lépést, LAZULJ!

Az egyik legnagyobb hiba, amit a férfiak elkövetnek a nők vonzalmának kialakítása közben, hogy túlaggódóak a csábítással kapcsolatban. Ez bármilyen lehetőséget, ami eddig a kiválasztottnál volt, tönkre tesz.

Az első tipp a csábítás játékában, hogy játszd, mintha egy játék lenne és nyugodj meg. Ha már lenyugodtál, sokkal gyakrabban fogsz mosolyogni és egy olyan elégedett ember látszatát fogod kelteni, akit a nők szeretnének maguk mellett tudni.

·        Mindegy, mit csinálsz, csak csináld magabiztosan!
Egy nő mindig emlékszik az első benyomásra rólad. Tehát bármit csinálsz, bizonyosodj meg felőle, hogy magabiztosan cselekszel a nőd előtt, mert a nők vonzódnak az olyan pasikhoz, akiknek magas az önbecsülésük.
Ez magában foglalja a testbeszédet is. Mindazonáltal győződj meg arról, hogy nem viszed túlzásba, és nem leszel arrogáns.

·        Bókolj neki, de tapintatosan!
A nők mindennél jobban szeretik a világon, ha bókolnak nekik és dicsérik őket.
Mindazonáltal ezeknek a bókoknak finomaknak kell lenniük, máskülönben mesterségesnek tűnhetnek. A nők szeretnek együtt lenni olyan pasival, aki értékeli őket, de ugyanakkor nem kínozza őket ostoba, mindennapi csajozós szövegekkel.

·        Törődj magaddal!
A nők szeretnek olyan pasival lenni, aki jól öltözött, tiszta, fit, tehát tegyél róla, hogy mindig friss legyél, amikor mellette vagy. Nélkülözhetetlen, hogy némi időt eltölts a külsőddel. Mindig óvakodj olyan dolgoktól, amik kiakasztják a nőket.

·        Nevettesd meg!
Ha meg tudsz nevettetni egy nőt és el tudod vele feledtetni a gondjait, még ha csak egy kis időre is, nagy esélyed van a meghódítására. Élvezni fogja a társaságodat, és több időt akar majd veled eltölteni. Azonban légy biztos benne, hogy a viccek, amiket elsütsz, nem szexuálisan kihívók vagy bántóak neki.
 

 

Tudj meg még többet a csábításról! Már egyetlen hétvége alatt megváltozik csajozási életed: magabiztosan és vonzalomkeltő módon közeledhetsz a csajokhoz, mert profi oktatók segítik fejlődésedet!

Kattints ide most rögtön az Intenzív Ismerkedési Tréning részleteiért!

1 komment

Címkék: trükkök csábítás tippek tanácsok technikák csabitas csábítási


A bejegyzés trackback címe:

https://csabitasgyorsan.blog.hu/api/trackback/id/tr702863139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása