HTML

Csábítás, csábítási tanácsok, csábítási trükkök

A legtitkosabb csábítási trükkök, nők csábításának rejtelmei, legprofibb csábítási tanácsok egy helyen!

Friss topikok

Linkblog

2011.04.29. 22:30 Gitaros77

Csábítás

Ez az egyik olyan szó, amitől távol akartam maradni. Nem szeretek a csábítási technikákról beszélni sem. Hogy miért? Leginkább mert mindig is azt éreztem, hogy a csábításnak rossz jelentése van. Őszintén, úgy hangzik, mintha ez az egész egy erőltetett áltudomány lenne, amit több száz oldalnyi magolással lehet elsajátítani.. És sose éreztem azt, hogy meg kell tanulnom a csábítást s a csábítási technikákat, nem gondoltam, hogy ezt akarja igazán egy férfi.

De aztán jött a felismerés…
Az első dolog, amire rájöttem, hogy a legtöbb srác tulajdonképpen nagyon erkölcsös, ha a nők üldözéséről van szó. Nem próbáljuk meg megsérteni, vagy irányítani a nőket, még ha a csábításról beszélünk, akkor se. Mi tényleg elégedetté akarjuk tenni a nőket, és persze magunkat, azzal, hogy olyan magabiztos férfivá válunk, amilyet ő szeretne. Ez az, amit mind akarunk.

Láthatod, hogy amikor a fiúk a csábítási technikákról beszélnek, akkor nem igazán a csábításról van szó… Hanem arról, hogy a VONZEREJÜKET növelni akarják. Olyanok akarnak lenni, mint a sötét éjszakában cikázó villám. Az a fajta, amelyik megállítja egy nő szívverését és a férfi azonnal a figyelme középpontjába kerül.
Ez a fajta vonzerő addig tart, amíg véget nem ér az éjszaka. A nő folyamatosan a srácra gondol.
És a kulcsszó, ami ide illik, erőteljes, mert ezt a férfiak szeretik érezni. Mintha egy titokzatos erőnk lenne a nők felett.

Hiszed vagy sem, ez az, amit egy nő AKAR egy férfitól. Mindazonáltal, a legtöbb nő nem fogja szeretni a csábítás kifejezést. Ugyanígy nem szeretik a felcsípő művészt. A felcsípő művész egyszerűen csak vonzalomkeltő művész. De a srácok szeretik a felszedő művész kifejezést, nem igaz? Ez olyan, mintha a Csábítás Királya sétált volna oda hozzád, és mondta volna: ”Neked adományozom a Felcsípőművész címet”.


Most meg fogok mutatni néhány különleges módszert, hogy hogyan vonzz magadhoz nőket percek alatt, de először egyezzünk meg abban, hogy melyik csábítási technikát kellene alkalmaznod, és hogyan tudod elcsábítani a kiszemelt nőt.
A legfontosabb dolog, amit tanítok, hogy az férfiak hogyan legyenek jobb emberek, azáltal, hogy olyan módszert választanak, amely miatt nem szégyenkeznek, és nem hátborzongató számukra.Egy jó csábítási technika két feltételt kell beteljesítsen
:

1.      Egyszerűnek és könnyen használhatónak kell lennie.
A legtöbb srácnak nincs ideje, vagy nem érdekli őket a csábítás bonyolult rendszere és a csábítási technikák ezrei. Profik akarunk lenni, de akkor is kell valami, amivel könnyen és egyszerűen megy a csábítás. Ha csak megismerünk egy nőt, elkezdünk vonzódni hozzá és így tovább, akkor a többi már magától értetődő.

2.      HITELESNEK kell lennie. Nem egy gyökér arcnak akarsz tűnni, aki épp most tanult pár gyors trükköt, amivel meg tudja szerettetni magát a nőkkel.
Még ha a srác, aki ott van egy tonna praktikát és előre megírt szöveget forgatókönyvet használ is – ez a srác a saját természetes vonzerejével akar feltűnni a nők számára, akik erre TERMÉSZETESEN válaszolnak.

De néha memorizálnod kell pár dolgot, ami segít neked. Nincs ebben semmi rossz. Mert ha te hasonlítasz rám, feltehetőleg, nincs róla fogalmad hol kezdd és csak egy példára vagy kíváncsi, hogy MIT mondanak a természetesen vonzó pasik a nőknek, nem igaz? És ezért én, nem vagyok olyan fajta srác, aki ad neked pár szar tanácsot arról, hogy nem kéne használnod bármit is, amit megtanultál, vagy valaha próbáltál. Amit tanácsolok, hogy sosem kéne megbíznod egyetlen egy megtanult módszerben sem 100%-osan.

Légy őszinte a nőkkel és sokkal több sikered lesz náluk.Légy önmagad! Ne játssz ostoba szerepeket!

 

Az igazi párkapcsolatokat nem akkor kezdődnek, amikor megszerezted a lányt, hanem amikor ezt a folyamatot mint barát és barátnő is fent próbálod tartani. A III. PUA Párkapcsolati konferencián a párkapcsolaton belüli további csábítási lehetőségek is boncasztalra kerültek.


1 komment

Címkék: trükkök csábítás tippek tanácsok technikák csabitas csábítási


A bejegyzés trackback címe:

https://csabitasgyorsan.blog.hu/api/trackback/id/tr382863162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csajozás · http://www.puafestival.com 2013.11.08. 16:40:48

"Légy őszinte a nőkkel és sokkal több sikered lesz náluk.Légy önmagad! Ne játssz ostoba szerepeket!"
süti beállítások módosítása