HTML

Csábítás, csábítási tanácsok, csábítási trükkök

A legtitkosabb csábítási trükkök, nők csábításának rejtelmei, legprofibb csábítási tanácsok egy helyen!

Friss topikok

Linkblog

2011.05.07. 22:30 Gitaros77

Beszélj a szexről

Nehéz megtalálni azt a magabiztosságot sok férfinak, aminek birtokában szemtelen nyíltsággal flörtölészhetnek vonzó csajokkal. A PUA.HU oldalán ennek a szexuális kommunikációnak az alapjaival és a megvalósításával is bővebben ismerkedhetsz meg.  

Szexuális célozgatás belecsempészése a beszélgetésbe: ez már egy folyosó a valódi cselekvés felé. Mindössze annyit kell tenned, hogy felhozod a szexet a beszélgetésben.

Először ne személyes dolgokat, hanem általánosságokat mondj. Például, beszélgettek a Girls Gone Wild-ról, és megkérdezed a véleményét róla. Amint a beszélgetés halad, már megkérdezheted, hogy csinált-e valami hasonlót, vagy esetleg lefilmezték-e korábban. Ha ezt ki tudod hozni a beszélgetésből viccesen, magabiztosan, akkor mondhatjuk, hogy sikeresen belecsempészted a szexet a beszélgetésbe, anélkül, hogy hátborzongató vagy furcsa lettél volna.

Most, hogy a szex bele lett csempészve a beszélgetési tippjeid közé, meglátod, hogy könnyű lesz eljutni egy bizalmasabb szintre. Csak emlékezz, hogy magabiztosan közelíts, és érdekes témába göngyöld bele a szexuális utalásaidat.

 

Nem akarod elszúrni a csajnál a dolgot? Nem tudod, mit mondj neki és pláne, hogyan? Minden aggályodra megoldást találsz a Hogyan szerezz magadnak barátnőt DVD-n és a csajt végérvényesen magadévá teheted!

1 komment

Címkék: trükkök csábítás tippek tanácsok technikák csabitas csábítási


A bejegyzés trackback címe:

https://csabitasgyorsan.blog.hu/api/trackback/id/tr12863340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csajozás · http://www.puafestival.com 2013.11.08. 16:43:32

"Csak emlékezz, hogy magabiztosan közelíts, és érdekes témába göngyöld bele a szexuális utalásaidat." :))
süti beállítások módosítása