HTML

Csábítás, csábítási tanácsok, csábítási trükkök

A legtitkosabb csábítási trükkök, nők csábításának rejtelmei, legprofibb csábítási tanácsok egy helyen!

Friss topikok

Linkblog

2011.05.01. 22:30 Gitaros77

Második csábítási tipp: Ne légy túl „kitervelt”

A nők azt kell hogy higgyék, hogy a beszélgetés TELJESEN SPONTÁN. Ez azt jelenti, hogy memorizálsz PÁR okos dolgot, amit majd elmondasz, a beszélgetés alatt. Nem tanulsz meg 3 lexikonnyi csajozós dumát, mert abból BIZTOSÍTALAK RÓLA, hogy semmi jó nem fog kisülni. Ha feszültséget, vagy aggodalmat érzel, egyből leblokkol az agyad. Biztos vagyok benne, hogy már megtörtént veled ez, és tudod miről beszélek. A legtöbb fiú leblokkol, amikor nem sikerült valamit memorizálniuk, tehát úgy tűnik van értelme, hogy ha memorizálsz pár dolgot, megoldódik ez a probléma. És ha mégsem működik, nem igaz?

Ebben az esetben elkanyarodunk a második pontomhoz, miszerint, ha túl sok dolgot akarsz elmondani, látni fogja, amint ásol  a fejedben a mondanivalókért, vagy valami okos dologért. Itt a szabályom a memorizálásról. Nagyon egyszerű, még meg sem kell jegyezned, annyira egyszerű! CARLOS MEMORIZÁLÁSI SZABÁLYA A CSÁBÍTÁSRÓL:
Megközelíted, lehengerlő vagy, mondasz egy vicces dolgot, és INSTANT MÓDON elhívod randira. Nincs tökölés, telefonszám-elkérés, msn-ezés. Ennél direkt csajozós szöveg nehezen akad. 

Ha sokáig húzod a dolgot, magad alatt vágod a fát. Az egyik legkönnyebb módja annak, hogy sok mindenről tudj beszélni, anélkül, hogy sok dolgot kéne megjegyezned az, ha sok filmet és talán egy kevés vicces TV show-t nézel. Szellemes idézeteket tanulsz meg, és ezekkel fűszerezheted a beszélgetésedet bármikor. Csak használd a vicces dolgokat, ne a szerencsétlen sorokat, amiket Bruce Willis használt a Die Hard filmekben, oké?

 

Próbáld ki! Ebben most kivételesen hatalmas segítséget is kapsz, nulla egérúttal! Az Intenzív Gyakorlati Tréning hétvégén mindaz, amit olvasol a nők megközelítéséről valósággá válik, hiszen TE magad csinálod végig! 

1 komment

Címkék: trükkök csábítás tippek tanácsok technikák csabitas csábítási


A bejegyzés trackback címe:

https://csabitasgyorsan.blog.hu/api/trackback/id/tr872863234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása