HTML

Csábítás, csábítási tanácsok, csábítási trükkök

A legtitkosabb csábítási trükkök, nők csábításának rejtelmei, legprofibb csábítási tanácsok egy helyen!

Friss topikok

Linkblog

2011.05.02. 22:30 Gitaros77

Harmadik csábítási tipp: A titka annak, hogy egy nő vonzódjon hozzád, az, ha helyes kérdéseket teszel fel

Gyakran halljuk, hogy a helyes választ tudnunk kell, mindenre, amit egy nő mond, hogy megkezdődjön a vonzalom. Ha tudod, hogy kell VÁLASZOLNI, észre fogja venni, hogy akar téged, érted?
Először tesztel… …aztán válaszol. 

De ez nem teljesen igaz, és ez ma az egyik legnagyobb hiba. A te feladatod, hogy vezesd a beszélgetést. Ne várj a nő válaszára. Ha csak vársz arra, hogy megadja az okos kis válaszait, nem számít mennyire király vagy közben, ez egy rejtett jelzés számára, hogy tőle várod a folytatást.

Még egyszer, a nő megérzi, mikor vagy kezdeményező, és mikor vársz rá. Ha megtanulsz egy csokor szellemes dolgot, akkor válsz igazán passzívvá a beszélgetésben. Az orrodnál fogva fog vezetni, addig, amíg hibázol. A nők lesznek inkább a kezdeményezők.

A titok nyitja, hogy tudd, hogy és mikor kérdezz egy nőt, és tudd, hogy mit kérdezz tőle, hogy bensőséges kapcsolatba kerülj vele. A beszélgetések aduásza a kérdés. A szomorú tény az, hogy a mély kapcsolat egy trükk, amit a legtöbb srác sose tanul meg, és valószínűleg ez a legerősebb technika, amit használhatsz a csábítás során. Mert, végtére is, az a bizalom, amit irántad érez, fogja eldönteni, hogy csábítod-e , vagy már megint elszúrtad.

 

A csábításról és a nőkben kelthető vonzalom fokozásáról a PUA  Ismerkedési és Párkapcsolati Konferenciákon szakértő előadásokon tanulhatsz!

1 komment

Címkék: trükkök csábítás tippek tanácsok technikák csabitas csábítási


A bejegyzés trackback címe:

https://csabitasgyorsan.blog.hu/api/trackback/id/tr322863249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csajozás · http://www.puafestival.com 2013.11.08. 16:48:36

"A titok nyitja, hogy tudd, hogy és mikor kérdezz egy nőt, és tudd, hogy mit kérdezz tőle, hogy bensőséges kapcsolatba kerülj vele. " :)
süti beállítások módosítása