HTML

Csábítás, csábítási tanácsok, csábítási trükkök

A legtitkosabb csábítási trükkök, nők csábításának rejtelmei, legprofibb csábítási tanácsok egy helyen!

Friss topikok

Linkblog

2011.05.03. 22:30 Gitaros77

Negyedik csábítási tipp: Tanuld meg, hogy érintsd meg a nőt helyesen

Amint elhagyod a „beszélgetős részt”, a nőnek éreznie kell a fizikai jelenlétedet. Itt jön a csábítás. Talán hallottál már a „kino”-ról.

Ez csak egy újabb része a felszedésnek. Azt mutatja, hogy nem csak a szöveged a jó, hanem a tettek mezején is megállod a helyed, és nem vagy nyuszi, hanem alkalomadtán lazán megérinted a vállát.

A másik nagyon fontos dolog a testbeszéd: ahogyan állsz, sétálsz, és ahogy kommunikálsz a a testeddel. Mikor mennyire vagy közel hozzá, hogy mozognak az arcizmaid, stb…

És amikor ráéreztél ennek az ízére (hihetetlen egyszerűnek fog tűnni utólag...), tudni fogod, miről beszélek. Tudod, volt idő, amikor a nőkkel szégyenkezve, tehetetlenül álltam. Gyenge voltam, csapdában éreztem magam. Nehezen jöttem ki a lányokkal, akikkel néha-néha randiztam, és egyikükkel sem sikerült összejönnöm. Gondolni sem mertem arra, hogy csókolózhassak

Minél több nővel randiztam, annál többet ijesztettem el magam mellől, és ezért annál rosszabbul éreztem magam. Kétségbeesett voltam, haver. Csapdába ejtett az eredménytelenség, és nem tudtam, mi miatt nem vonzódnak hozzám a nők. Az ismerősök nevettek rajtam vagy sajnáltak. Egy totális lúzernek éreztem magam. Szégyelltem bárkinek is elmondani, de számodra fontos ezt tudni. Megígértem magamnak, hogy soha többé nem fordul elő, velem vagy bárki más sráccal, akinek tudok segíteni. Készítettem néhány otthoni leckekurzust, amely majd segít neked magad mögött hagyni csomó fájdalmat és félelmet és SOK visszautasítást.

Vajon a nő csábításról, nők vonzásáról akarsz beszélni, vagy csak csábítási technikákat akarsz tanulni? Bármit is választottál mindegy, mert ez a néhány fogalom ugyanazt takarja. Megtanulni, hogy legyél olyan férfi, aki lenni akarsz, és megszerezd a nőt, akire vágysz.
Megtanulhatod a csábítás, vagy vonzás trükkjeit – vagy úgy nevezed, ahogy akarod. És soha többé nem érzed majd azt a zavartságot.


Talán meglepetésként érint, de a nők csábítása a kezdeti beszélgetéssel kezdődik. Ahelyett, hogy azon gondolkodnál, amikor egyedül vagy, hogy hogyan hódíts meg egy nőt, azon kéne dolgoznod, hogy elcsábítsd attól a pillanattól fogva, hogy megismerted. Ez azt jelenti, hogy attól fogva, hogy beszélsz egy nővel, egy csábító szerepét kell betöltened. Az elkövetkező néhány bejegyzésben, felfedek előtted néhány ötletet, hogyan kezdj el beszélgetni egy nővel úgy, hogy a csábító beszéded hatása alá kerüljön.

Lépésről lépésre haladj a nők elcsábításának létráján és választ kapsz arra a kérdésre, hogyan szerezz magadnak barátnőt!

1 komment

Címkék: trükkök csábítás tippek tanácsok technikák csabitas csábítási


A bejegyzés trackback címe:

https://csabitasgyorsan.blog.hu/api/trackback/id/tr412863275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csajozás · http://www.puafestival.com 2013.11.08. 16:49:22

A másik nagyon fontos dolog a testbeszéd: ahogyan állsz, sétálsz, és ahogy kommunikálsz a a testeddel. Mikor mennyire vagy közel hozzá, hogy mozognak az arcizmaid, stb…
süti beállítások módosítása