HTML

Csábítás, csábítási tanácsok, csábítási trükkök

A legtitkosabb csábítási trükkök, nők csábításának rejtelmei, legprofibb csábítási tanácsok egy helyen!

Friss topikok

Linkblog

2011.05.08. 22:30 Sztaki23

Hogyan hódíts meg egy nőt

Oké, most alapvető, több százszor tesztelt leckéket mutatok a csábításról. Rengeteget dolgoztunk azon, hogy megoszthassuk veled a titkot, hogyan hódítsd meg a nőket testben és lélekben! A PUA.HU még több hasznos tanácsot osztunk meg veled teljesen ingyen, nézz körül, mire van épp égető szükséged!

Férfivá válás: valószínűleg születetten birtoklod mindazt a vonzerőt, amit ahhoz kell, hogy elcsábíts egy nőt. Egy “szőke herceg a fehér lovon” vagy a sokból: “ő, aki nem visel semmilyen álarcot, és a teljes férfiasságában pompázik.” Erőteljes szavak.
Mindazonáltal, nem egészen erről szól ez. Amennyire a nők egyetértenek az első résszel, annyira utálják azt, ami most következik, megtanulni hogyan legyél egy jelentős résztvevője a flörtölésnek. A „rossz” kinevezés, a testbeszéd, vagy a higgadtság el tudja cseszni az egészet, mielőtt még te dugnál meg valakit. Ezért van az, hogy minden hitelesség és őszinteség, (amire neked szükséged van) helyes irányítása, segíteni fog a csábítás mesterévé válás útján.

A modorodnak tükröznie kell a belső magatartásodat

Mielőtt kinyitom előtted a csábítás bölcsességének ajtaját, habár, emlékezz arra, amit itt tanultál,  hogy legyél KONGURENS önmagaddal. Máskülönben, csak füst és tükrök lesznek, és véget fog érni a kiválasztott lány vonzalma irántad, amikor észreveszi, hogy technikákat próbálsz alkalmazni vele szemben, ahelyett, hogy magadat adnád. Ne csinálj ilyet! Használhatsz technikákat, de csak olyanokat, amik jól állnak neked, amiknek az alkalmazása közben és után jól érzed magad, és pár nap múlva jót mosolyogsz az egészen, miközben a haveroknak meséled a kalandjaidat sörözés közben. Válj eggyé a csajozós szövegeiddel, amelyikkel meg nem sikerül, az ne legyen a szöveged.

Szemkontaktus

Zavarba ejtőnek találom azt, hogy hány ember kerüli a szilárd szemkontaktust a mindennapi életben, még egymással való beszélgetés közbe is. Jó akarsz lenni a nőknél? Kezdd el gyakorolni a szemkontaktust most, és én most minden emberről beszélek, akivel találkozol a nap folyamán. Amint beszélgetsz egy lánnyal, igazi figyelemmel akard felfedezni a szemét. Visszatükrözi, mit gondolnak vagy éreznek az emberek legbelül. Ez elvezet minket a következő ponthoz:

Sugározz szexuális energiát

Egy tartós szemkontaktussal kifejezheted a gondolataidat, érzéseidet. Van egy energia, az aura, ami minden embernek van, ezen keresztülmehetnek a testünk energiái. Ha közel ülsz egy lányhoz, mondjuk szemben ülsz vele egy padon (és ez az a szituáció, amit remélhetőleg megalapoztál, amikor beszélgetésbe elegyedtél vele – nehogy átülj a másik oldalra, ez lenullázza az esélyeidet!), és éppen építgeted a szemkontaktust, nehogy elkalandozzon a figyelmed…könyvtárak, méhek és virágok. Ez egy férfi-nő kölcsönhatás, fűszerezd meg! Gondolj arra, milyen lehetne megcsókolni, az ajkai felépítése (nézz rájuk), a nyelve íze. Gondolj a leheletedre a nyakán. Érezni fogja a vibrálást. Ha még sosem gondoltál bele, milyen energiát termelsz, akkor nagyon könnyen meglehet, hogy lecsúsztál már egy pár kapcsolatról.

Légy laza, állj könnyeden a dologhoz

Izgatott vagy gyors mozdulatok sosem indítják be a női vonzalmat. Légy a lassú, titokzatos szerető, légy egy férfi finom érintéssel. A szerelem és a csábítás, gyengéd folyamat, és a lépéseidnek is ezt kell követniük..

Tudd, mikor alkalomhoz illőbb hangosan, és mikor jobb halkan beszélni

Egy ideges, éles, elsietett hang, minden, csak nem vonzó vagy csábító. A valódi csábítás akkor üt be, amikor lejjebb veszed a hangod, és a fülébe suttogsz valami szépet (az egyediség azért nem árt, ha megmarad).

Ezekben a pillanatokban, SZINTE teljesen mindegy, mit mondasz. Egyszer hallgattam egy lányt, aki épp kifejtette nekem a leendő munkámat, mivel újonc voltam. Amíg beszélt, nyugodtan, vágyakozva néztem mélyen a szemeibe, és amikor befejezte a mondandóját, én kezdtem el beszélni, de jóval lassabban és sejtelmesebben, mint ő.. A felszínen egyszerű információt váltottunk, de élesebb szemek számára láthatóvá vált, hogy itt valójában teljesen más megy végbe.

Biztosítsd a fizikai kontaktust

Egy olyan pozícióba akarod magad juttatni, ahonnan könnyen közel tudsz hozzá férkőzni, megérinteni, megcsókolni. Ha a fejed már közel van hozzá, sokkal egyszerűbb elérni az ajkait, mint felkelni a székedről, és körbesétálni az asztalt. Ne gondolkozz, hogy megérintsd-e a lábait, amíg ültök, megérintsd-e a kezeit, vagy megsimogasd-e az arcát! Ha mond valami aranyosat, tedd meg!. Sose tegyél túl ragaszkodó, de ne is adj neki puszit mindenért: emlékezz, te uralod a helyzetet. A kulcs a kezedben van.

 

Tudj meg még többet a csábításról! Kattints ide most rögtön és tanuld meg a csábítás legfontosabb lépéseit gyakorlati példákkal!

Mindjárt megtudod Hogyan Szerezz Magadnak Barátnőt!

1 komment

Címkék: trükkök csábítás tippek tanácsok technikák csabitas csábítási


2011.05.07. 22:30 Sztaki23

Beszélj a szexről

Nehéz megtalálni azt a magabiztosságot sok férfinak, aminek birtokában szemtelen nyíltsággal flörtölészhetnek vonzó csajokkal. A PUA.HU oldalán ennek a szexuális kommunikációnak az alapjaival és a megvalósításával is bővebben ismerkedhetsz meg.  

Szexuális célozgatás belecsempészése a beszélgetésbe: ez már egy folyosó a valódi cselekvés felé. Mindössze annyit kell tenned, hogy felhozod a szexet a beszélgetésben.

Először ne személyes dolgokat, hanem általánosságokat mondj. Például, beszélgettek a Girls Gone Wild-ról, és megkérdezed a véleményét róla. Amint a beszélgetés halad, már megkérdezheted, hogy csinált-e valami hasonlót, vagy esetleg lefilmezték-e korábban. Ha ezt ki tudod hozni a beszélgetésből viccesen, magabiztosan, akkor mondhatjuk, hogy sikeresen belecsempészted a szexet a beszélgetésbe, anélkül, hogy hátborzongató vagy furcsa lettél volna.

Most, hogy a szex bele lett csempészve a beszélgetési tippjeid közé, meglátod, hogy könnyű lesz eljutni egy bizalmasabb szintre. Csak emlékezz, hogy magabiztosan közelíts, és érdekes témába göngyöld bele a szexuális utalásaidat.

 

Nem akarod elszúrni a csajnál a dolgot? Nem tudod, mit mondj neki és pláne, hogyan? Minden aggályodra megoldást találsz a Hogyan szerezz magadnak barátnőt DVD-n és a csajt végérvényesen magadévá teheted!

1 komment

Címkék: trükkök csábítás tippek tanácsok technikák csabitas csábítási


2011.05.06. 22:30 Sztaki23

Légy magabiztos, vicces és cukkold

Egy másik technika amiről David beszél azaz, hogy hogyan legyél magabiztos és egyszerre vicces egy nővel. Ez a technika azt hangsúlyozza, hogy játékosan cukkold a lányt, miközben tegyél kissé arrogáns megjegyzéseket. Ezt kell alkalmaznod a csajozós szövegeidben is! 

A célod, hogy készenlétben  tartsd, miközben megnevetteted. Amikor vicces és magabiztos vagy, egy olyan személyiséget építesz, ami csodálkozásra készteti, hogy meglássa benned azt a különleges srácot, és vonzódjon hozzád, majd beléd szeressen.

A vicces és pimasz stílust, a verbális önvédelmet most már tanfolyamok keretében is megtanulhatod és gyakorolhatod!

1 komment

Címkék: trükkök csábítás tippek tanácsok technikák csabitas csábítási


2011.05.05. 22:30 Sztaki23

Tegyél fel jó kérdéseket

A legtöbb srác úgy gondolja, hogy a beszélgetést, interjú-szerű kérdésekkel kell kezdeni. Ilyen például a „hol laksz?” vagy a „hol dolgozol?”

Ahelyett, hogy ezt csinálod, érdekes kérdéseket kell neki feltenned, olyanokat, amiket még ezelőtt nem kérdeztek tőle. A legjobb tanácsom az, hogy írj le, és jegyezz meg egy csokor kérdést, amik elindítják a beszélgetést. Például gondolkozz ilyen kérdéseke, mint „Mit tennél, ha … történne veled?” vagy „Mit kezdenél egy millió dollárral?”.

Az esély a sikerre egy nőnél, attól függ, hogy mennyire teszed érdekessé és viccessé a beszélgetést. Tehát legyél benne biztos, hogy olyan kérdést teszel fel, amit az átlagos férfiak nem.

 

A beszélgetés helyes technikáiról és a beszélgetések vonzalomkeltő erejéről az 1 napos Bevezetés a Csajozásba Tanfolyam keretében bőven tanulhatsz példák segítségével. Most még nem tudod, hogy mitől leszel jó beszélgetőtárs? Ezen 1 nap alatt változtathatsz!

Szólj hozzá!

Címkék: trükkök csábítás tippek tanácsok technikák csabitas csábítási


2011.05.04. 22:30 Sztaki23

Használj egyedi nyitást

A kezdeti közeledésed nagy áttörés és nagy bukás is lehet. Ez azt jelenti, hogy eredetinek és érdekesnek kell lenned, amikor elkezdesz egy beszélgetést. Más szavakkal, egyedinek kell lenned!

Felvállalod, hogy néhányszor furcsán néznek rád a lányok, felvállalod, hogy néhány lánynak nem jön be a te egyedi nyitási stílusod, de a legtöbb csajnál SOKKAL magasabb vonzalmi szintről indulsz egy egyedi nyitás esetén. A híres könyvében,
Double Your Dating, David DeAngelo arról beszél, hogy miként kérd ki egy nő véleményét a legjobb módon, hogy elkezdjetek beszélgetni. Ha képes vagy valamivel felkelteni a figyelmét, felkészíted magadat a csábításra, ami később be fog következni.

 

Híres külföldi TOP PUA oktatók előadásaiból tanulhatod a legtöbbet. Az igazi gyakorlati nagymesterek a világ minden tájáról. Korábbi években csak a magyar közönségnek tartozzák exkluzív előadásaik, melyeket most megnézhetsz Te is! 

Szólj hozzá!

Címkék: trükkök csábítás tippek tanácsok technikák csabitas csábítási


2011.05.03. 22:30 Sztaki23

Negyedik csábítási tipp: Tanuld meg, hogy érintsd meg a nőt helyesen

Amint elhagyod a „beszélgetős részt”, a nőnek éreznie kell a fizikai jelenlétedet. Itt jön a csábítás. Talán hallottál már a „kino”-ról.

Ez csak egy újabb része a felszedésnek. Azt mutatja, hogy nem csak a szöveged a jó, hanem a tettek mezején is megállod a helyed, és nem vagy nyuszi, hanem alkalomadtán lazán megérinted a vállát.

A másik nagyon fontos dolog a testbeszéd: ahogyan állsz, sétálsz, és ahogy kommunikálsz a a testeddel. Mikor mennyire vagy közel hozzá, hogy mozognak az arcizmaid, stb…

És amikor ráéreztél ennek az ízére (hihetetlen egyszerűnek fog tűnni utólag...), tudni fogod, miről beszélek. Tudod, volt idő, amikor a nőkkel szégyenkezve, tehetetlenül álltam. Gyenge voltam, csapdában éreztem magam. Nehezen jöttem ki a lányokkal, akikkel néha-néha randiztam, és egyikükkel sem sikerült összejönnöm. Gondolni sem mertem arra, hogy csókolózhassak

Minél több nővel randiztam, annál többet ijesztettem el magam mellől, és ezért annál rosszabbul éreztem magam. Kétségbeesett voltam, haver. Csapdába ejtett az eredménytelenség, és nem tudtam, mi miatt nem vonzódnak hozzám a nők. Az ismerősök nevettek rajtam vagy sajnáltak. Egy totális lúzernek éreztem magam. Szégyelltem bárkinek is elmondani, de számodra fontos ezt tudni. Megígértem magamnak, hogy soha többé nem fordul elő, velem vagy bárki más sráccal, akinek tudok segíteni. Készítettem néhány otthoni leckekurzust, amely majd segít neked magad mögött hagyni csomó fájdalmat és félelmet és SOK visszautasítást.

Vajon a nő csábításról, nők vonzásáról akarsz beszélni, vagy csak csábítási technikákat akarsz tanulni? Bármit is választottál mindegy, mert ez a néhány fogalom ugyanazt takarja. Megtanulni, hogy legyél olyan férfi, aki lenni akarsz, és megszerezd a nőt, akire vágysz.
Megtanulhatod a csábítás, vagy vonzás trükkjeit – vagy úgy nevezed, ahogy akarod. És soha többé nem érzed majd azt a zavartságot.


Talán meglepetésként érint, de a nők csábítása a kezdeti beszélgetéssel kezdődik. Ahelyett, hogy azon gondolkodnál, amikor egyedül vagy, hogy hogyan hódíts meg egy nőt, azon kéne dolgoznod, hogy elcsábítsd attól a pillanattól fogva, hogy megismerted. Ez azt jelenti, hogy attól fogva, hogy beszélsz egy nővel, egy csábító szerepét kell betöltened. Az elkövetkező néhány bejegyzésben, felfedek előtted néhány ötletet, hogyan kezdj el beszélgetni egy nővel úgy, hogy a csábító beszéded hatása alá kerüljön.

Lépésről lépésre haladj a nők elcsábításának létráján és választ kapsz arra a kérdésre, hogyan szerezz magadnak barátnőt!

1 komment

Címkék: trükkök csábítás tippek tanácsok technikák csabitas csábítási


2011.05.02. 22:30 Sztaki23

Harmadik csábítási tipp: A titka annak, hogy egy nő vonzódjon hozzád, az, ha helyes kérdéseket teszel fel

Gyakran halljuk, hogy a helyes választ tudnunk kell, mindenre, amit egy nő mond, hogy megkezdődjön a vonzalom. Ha tudod, hogy kell VÁLASZOLNI, észre fogja venni, hogy akar téged, érted?
Először tesztel… …aztán válaszol. 

De ez nem teljesen igaz, és ez ma az egyik legnagyobb hiba. A te feladatod, hogy vezesd a beszélgetést. Ne várj a nő válaszára. Ha csak vársz arra, hogy megadja az okos kis válaszait, nem számít mennyire király vagy közben, ez egy rejtett jelzés számára, hogy tőle várod a folytatást.

Még egyszer, a nő megérzi, mikor vagy kezdeményező, és mikor vársz rá. Ha megtanulsz egy csokor szellemes dolgot, akkor válsz igazán passzívvá a beszélgetésben. Az orrodnál fogva fog vezetni, addig, amíg hibázol. A nők lesznek inkább a kezdeményezők.

A titok nyitja, hogy tudd, hogy és mikor kérdezz egy nőt, és tudd, hogy mit kérdezz tőle, hogy bensőséges kapcsolatba kerülj vele. A beszélgetések aduásza a kérdés. A szomorú tény az, hogy a mély kapcsolat egy trükk, amit a legtöbb srác sose tanul meg, és valószínűleg ez a legerősebb technika, amit használhatsz a csábítás során. Mert, végtére is, az a bizalom, amit irántad érez, fogja eldönteni, hogy csábítod-e , vagy már megint elszúrtad.

 

A csábításról és a nőkben kelthető vonzalom fokozásáról a PUA  Ismerkedési és Párkapcsolati Konferenciákon szakértő előadásokon tanulhatsz!

1 komment

Címkék: trükkök csábítás tippek tanácsok technikák csabitas csábítási


2011.05.01. 22:30 Sztaki23

Második csábítási tipp: Ne légy túl „kitervelt”

A nők azt kell hogy higgyék, hogy a beszélgetés TELJESEN SPONTÁN. Ez azt jelenti, hogy memorizálsz PÁR okos dolgot, amit majd elmondasz, a beszélgetés alatt. Nem tanulsz meg 3 lexikonnyi csajozós dumát, mert abból BIZTOSÍTALAK RÓLA, hogy semmi jó nem fog kisülni. Ha feszültséget, vagy aggodalmat érzel, egyből leblokkol az agyad. Biztos vagyok benne, hogy már megtörtént veled ez, és tudod miről beszélek. A legtöbb fiú leblokkol, amikor nem sikerült valamit memorizálniuk, tehát úgy tűnik van értelme, hogy ha memorizálsz pár dolgot, megoldódik ez a probléma. És ha mégsem működik, nem igaz?

Ebben az esetben elkanyarodunk a második pontomhoz, miszerint, ha túl sok dolgot akarsz elmondani, látni fogja, amint ásol  a fejedben a mondanivalókért, vagy valami okos dologért. Itt a szabályom a memorizálásról. Nagyon egyszerű, még meg sem kell jegyezned, annyira egyszerű! CARLOS MEMORIZÁLÁSI SZABÁLYA A CSÁBÍTÁSRÓL:
Megközelíted, lehengerlő vagy, mondasz egy vicces dolgot, és INSTANT MÓDON elhívod randira. Nincs tökölés, telefonszám-elkérés, msn-ezés. Ennél direkt csajozós szöveg nehezen akad. 

Ha sokáig húzod a dolgot, magad alatt vágod a fát. Az egyik legkönnyebb módja annak, hogy sok mindenről tudj beszélni, anélkül, hogy sok dolgot kéne megjegyezned az, ha sok filmet és talán egy kevés vicces TV show-t nézel. Szellemes idézeteket tanulsz meg, és ezekkel fűszerezheted a beszélgetésedet bármikor. Csak használd a vicces dolgokat, ne a szerencsétlen sorokat, amiket Bruce Willis használt a Die Hard filmekben, oké?

 

Próbáld ki! Ebben most kivételesen hatalmas segítséget is kapsz, nulla egérúttal! Az Intenzív Gyakorlati Tréning hétvégén mindaz, amit olvasol a nők megközelítéséről valósággá válik, hiszen TE magad csinálod végig! 

1 komment

Címkék: trükkök csábítás tippek tanácsok technikák csabitas csábítási


2011.04.30. 22:30 Sztaki23

Első csábítási tipp: Ne próbálj kemény srácnak tűnni

Igen, tudod miről beszélek.

Tipikusan az olyan emberről, aki megjátssza a magabiztosságot, de ez csak egy vékony és ócska maszk, mert annyira úgy akar kinézni, mint amit ő királynak hisz, és amivel szerinte megkaphatja akármelyik nőt. Általában olyan feliratú pólót visel, mint: „Yeah, csábítok, és a nők imádnak engem!!!!!”

Nem a szavak, a tettek kell hogy beszéljenek. A csajozásnak nem magamutogató tuskózás, hanem egy természetes ismerkedés folyamán kell, hogy történjen. Ennek a mikéntjéről már magad is tanulhatsz. Villámgyors vonzalomkeltés stratégiáiról, magabiztos megközelítésről buliban vagy a könyvtárban elcsépelt csajozós dumák nélkül. Ugye Te is szívesen tanulnád ezeket a technikákat? 


Láttam egy ilyen srácot múlt héten egy buliban, rajta volt ez az álca, a ”menő” pólójában feszített, és a hencegése hányingerkeltő volt. Nagyon gáz. Aki állandóan azzal keménykedik, hogy milyen sok nője volt, annak legtöbbször egy sem volt.
Ez a bemutató, amelyik arról árulkodik, hogy „nagyon bizonytalan vagyok! , de ha elég hangos vagyok észre sem veszed a különbséget!” Észrevesszük. A lányok is észreveszik. Nagyon átlátszó...

 

Vess véget annak, hogy a buliban Te vagy az örök pulttámasztó, akinek se kedve, se energiája nincs ismerkedni, mert azt hiszi, hogy csak szoknyavadász dumákkal lehet! Most jött el a Te időd, hogy bárhol és bármikor ismeretlen lányokkal elegyedj beszélgetésbe! 

1 komment

Címkék: trükkök csábítás tippek tanácsok technikák csabitas csábítási


2011.04.29. 22:30 Sztaki23

Csábítás

Ez az egyik olyan szó, amitől távol akartam maradni. Nem szeretek a csábítási technikákról beszélni sem. Hogy miért? Leginkább mert mindig is azt éreztem, hogy a csábításnak rossz jelentése van. Őszintén, úgy hangzik, mintha ez az egész egy erőltetett áltudomány lenne, amit több száz oldalnyi magolással lehet elsajátítani.. És sose éreztem azt, hogy meg kell tanulnom a csábítást s a csábítási technikákat, nem gondoltam, hogy ezt akarja igazán egy férfi.

De aztán jött a felismerés…
Az első dolog, amire rájöttem, hogy a legtöbb srác tulajdonképpen nagyon erkölcsös, ha a nők üldözéséről van szó. Nem próbáljuk meg megsérteni, vagy irányítani a nőket, még ha a csábításról beszélünk, akkor se. Mi tényleg elégedetté akarjuk tenni a nőket, és persze magunkat, azzal, hogy olyan magabiztos férfivá válunk, amilyet ő szeretne. Ez az, amit mind akarunk.

Láthatod, hogy amikor a fiúk a csábítási technikákról beszélnek, akkor nem igazán a csábításról van szó… Hanem arról, hogy a VONZEREJÜKET növelni akarják. Olyanok akarnak lenni, mint a sötét éjszakában cikázó villám. Az a fajta, amelyik megállítja egy nő szívverését és a férfi azonnal a figyelme középpontjába kerül.
Ez a fajta vonzerő addig tart, amíg véget nem ér az éjszaka. A nő folyamatosan a srácra gondol.
És a kulcsszó, ami ide illik, erőteljes, mert ezt a férfiak szeretik érezni. Mintha egy titokzatos erőnk lenne a nők felett.

Hiszed vagy sem, ez az, amit egy nő AKAR egy férfitól. Mindazonáltal, a legtöbb nő nem fogja szeretni a csábítás kifejezést. Ugyanígy nem szeretik a felcsípő művészt. A felcsípő művész egyszerűen csak vonzalomkeltő művész. De a srácok szeretik a felszedő művész kifejezést, nem igaz? Ez olyan, mintha a Csábítás Királya sétált volna oda hozzád, és mondta volna: ”Neked adományozom a Felcsípőművész címet”.


Most meg fogok mutatni néhány különleges módszert, hogy hogyan vonzz magadhoz nőket percek alatt, de először egyezzünk meg abban, hogy melyik csábítási technikát kellene alkalmaznod, és hogyan tudod elcsábítani a kiszemelt nőt.
A legfontosabb dolog, amit tanítok, hogy az férfiak hogyan legyenek jobb emberek, azáltal, hogy olyan módszert választanak, amely miatt nem szégyenkeznek, és nem hátborzongató számukra.Egy jó csábítási technika két feltételt kell beteljesítsen
:

1.      Egyszerűnek és könnyen használhatónak kell lennie.
A legtöbb srácnak nincs ideje, vagy nem érdekli őket a csábítás bonyolult rendszere és a csábítási technikák ezrei. Profik akarunk lenni, de akkor is kell valami, amivel könnyen és egyszerűen megy a csábítás. Ha csak megismerünk egy nőt, elkezdünk vonzódni hozzá és így tovább, akkor a többi már magától értetődő.

2.      HITELESNEK kell lennie. Nem egy gyökér arcnak akarsz tűnni, aki épp most tanult pár gyors trükköt, amivel meg tudja szerettetni magát a nőkkel.
Még ha a srác, aki ott van egy tonna praktikát és előre megírt szöveget forgatókönyvet használ is – ez a srác a saját természetes vonzerejével akar feltűnni a nők számára, akik erre TERMÉSZETESEN válaszolnak.

De néha memorizálnod kell pár dolgot, ami segít neked. Nincs ebben semmi rossz. Mert ha te hasonlítasz rám, feltehetőleg, nincs róla fogalmad hol kezdd és csak egy példára vagy kíváncsi, hogy MIT mondanak a természetesen vonzó pasik a nőknek, nem igaz? És ezért én, nem vagyok olyan fajta srác, aki ad neked pár szar tanácsot arról, hogy nem kéne használnod bármit is, amit megtanultál, vagy valaha próbáltál. Amit tanácsolok, hogy sosem kéne megbíznod egyetlen egy megtanult módszerben sem 100%-osan.

Légy őszinte a nőkkel és sokkal több sikered lesz náluk.Légy önmagad! Ne játssz ostoba szerepeket!

 

Az igazi párkapcsolatokat nem akkor kezdődnek, amikor megszerezted a lányt, hanem amikor ezt a folyamatot mint barát és barátnő is fent próbálod tartani. A III. PUA Párkapcsolati konferencián a párkapcsolaton belüli további csábítási lehetőségek is boncasztalra kerültek.


1 komment

Címkék: trükkök csábítás tippek tanácsok technikák csabitas csábítási


2011.04.28. 22:30 Sztaki23

Tippek a nők csábítására

Ha tényleg meg akarod tanulni, hogyan csábíts el egy nőt, hogyan találd meg a megfelelő barátnőt és hogyan hódítsd vissza az exedet, akkor a PUA.HU oldalon van néhány bizonyított, időt álló ingyenes tipp, a nők elcsábításáról! Most először gyakorlatban, rejtett kamerás videofelvételek segítségével tanulhatsz! Íme néhány tanács:

·        Mielőtt megtennéd az első lépést, LAZULJ!

Az egyik legnagyobb hiba, amit a férfiak elkövetnek a nők vonzalmának kialakítása közben, hogy túlaggódóak a csábítással kapcsolatban. Ez bármilyen lehetőséget, ami eddig a kiválasztottnál volt, tönkre tesz.

Az első tipp a csábítás játékában, hogy játszd, mintha egy játék lenne és nyugodj meg. Ha már lenyugodtál, sokkal gyakrabban fogsz mosolyogni és egy olyan elégedett ember látszatát fogod kelteni, akit a nők szeretnének maguk mellett tudni.

·        Mindegy, mit csinálsz, csak csináld magabiztosan!
Egy nő mindig emlékszik az első benyomásra rólad. Tehát bármit csinálsz, bizonyosodj meg felőle, hogy magabiztosan cselekszel a nőd előtt, mert a nők vonzódnak az olyan pasikhoz, akiknek magas az önbecsülésük.
Ez magában foglalja a testbeszédet is. Mindazonáltal győződj meg arról, hogy nem viszed túlzásba, és nem leszel arrogáns.

·        Bókolj neki, de tapintatosan!
A nők mindennél jobban szeretik a világon, ha bókolnak nekik és dicsérik őket.
Mindazonáltal ezeknek a bókoknak finomaknak kell lenniük, máskülönben mesterségesnek tűnhetnek. A nők szeretnek együtt lenni olyan pasival, aki értékeli őket, de ugyanakkor nem kínozza őket ostoba, mindennapi csajozós szövegekkel.

·        Törődj magaddal!
A nők szeretnek olyan pasival lenni, aki jól öltözött, tiszta, fit, tehát tegyél róla, hogy mindig friss legyél, amikor mellette vagy. Nélkülözhetetlen, hogy némi időt eltölts a külsőddel. Mindig óvakodj olyan dolgoktól, amik kiakasztják a nőket.

·        Nevettesd meg!
Ha meg tudsz nevettetni egy nőt és el tudod vele feledtetni a gondjait, még ha csak egy kis időre is, nagy esélyed van a meghódítására. Élvezni fogja a társaságodat, és több időt akar majd veled eltölteni. Azonban légy biztos benne, hogy a viccek, amiket elsütsz, nem szexuálisan kihívók vagy bántóak neki.
 

 

Tudj meg még többet a csábításról! Már egyetlen hétvége alatt megváltozik csajozási életed: magabiztosan és vonzalomkeltő módon közeledhetsz a csajokhoz, mert profi oktatók segítik fejlődésedet!

Kattints ide most rögtön az Intenzív Ismerkedési Tréning részleteiért!

1 komment

Címkék: trükkök csábítás tippek tanácsok technikák csabitas csábítási


2011.04.20. 00:22 Sztaki23

Hogyan csábíts el egy nőt, hogy beléd szeressen, és szexeljen veled?

Szerettesd meg vele magad annyira, hogy Ő tegye meg az első lépést.


Minden férfi egy vele született képességgel rendelkezik, ami a nő elcsábítására szolgál. Eddig, néhány férfi csak simán nem volt tisztában azzal, hogy ezt a létező képességét hogyan használja, hogy vonzóvá tegye magát kiválasztottja számára, hogy az szexelni akarjon vele. Nem számít, hogy mennyire reménytelennek hiszed magad a nőknél, én megmutatom, gyors és egyszerű módon, hogyan kezdj még ma csábítani.

A pua.hu ingyenes csajozási tanácsai és csábítási praktikái főképp abban különböznek a neten fellelhető állítólagos csajozási segédanyagoktól, hogy nem csajozós dumák gyűjteményeit adja, hanem egy olyan akciótervet, forgatókönyvet és a csajozási szövegek létrehozásának alapformuláját, amelyek alkalmazásával és saját stílusoddal mindig egyedi lehetsz. Ingyenesen letöltheted a Csajozás alapjairól szóló könyvet, hogy saját gépeden is meglegyen a csábítás elméleti összefoglalója.

Nem kell tapasztaltnak lenned a nők terén, hogy használd ezeket a technikákat, de rámutatok arra, hogy megérteni a nők elcsábítását, a férfivá érés első lépése. Anélkül, hogy tudnád, hogyan csábíts el egy nőt, gyakran kellemetlenül érezheted magad és kétségbe eshetsz, míg más srácok jönnek és elcsábítják azt a nőt, akiről titokban álmodtál. Miután volt pár rossz visszautasításban részed, talán feladod a reményt, hogy valaha is a tied lesz vagy vonzódik majd hozzád. Rosszabb, ha azon kezdesz gondolkodni, hogy talán valami gond van veled. Semmi baj nincs veled – csupán pár változtatást kell eszközölni, hogy hogyan beszélj a nőkkel, mit csinálj amikor a közeledben vannak, és azonnal több vonzalmat és érdeklődést fognak irántad mutatni.

Hogy csábíts el egy nőt, hogy beléd szeressen?

Elcsábítani egy nőt, úgy, hogy beléd szeressen, ehhez nem kell mást tenned, mint erős, intenzív érzelmekkel elhalmoznod, amikor veled van. Nagyon sok módja van, hogy ezt megtedd, de hadd adjak egy tanácsot, amit használhatsz.

Képzeld el, hogy éppen a csábítandó hölggyel beszélgetsz. Egy pár percnyi beszélgetés után ezt mondja:
Ő
„ Hé, te egy nagyon érdekes pasi vagy..mért nincs több olyan férfi, mint te?! A többi pasi olyan unalmas…”
A beszélgetésben ekkor, egy normális választ kéne adnod, udvariasan és biztonságosan, „Köszönöm” és még el is kéne magyaráznod, miért vagy különböző (Azt tanácsolom, ne tedd ebben a formában). Mégis, ha azt akarod, hogy az elcsábított nő beléd szeressen és szexeljen veled, egy sokkal magabiztosabb, játékosabb formában kell válaszolni neki, hogy erős, kívánatos érzelmeket kelts benne, amit elvár egy férfi mellett. Ha ezt az elvet tartod szem előtt, csajozós dumáid valóban működni fognak.

Tehát ahelyett, hogy udvarias, mindennapi választ adsz neki, amivel egy mindennapi unalmas srác látszatát kelted, ha el akarod csábítani a nőt, ezt kell válaszolnod:
Te:„Köszönöm, de ilyen bókokért mint ez, nem kapsz pluszpontot nálam,ez nem segít abban,hogy ágyba juttass. Nem vagyok ilyen könnyű eset!”
Ő: „Ha ha!”
Te: „ Úgy értem, nekem vannak érzéseim…Nem csak egy darab hús vagyok. Basszus, mért kezel minden gyönyörű lány, akit megismerek, egy szexjátékként?”
Jegyzet: Belecsempésztem a ’gyönyörű’ szót, mert a nők mosolyognak, amikor ilyen viccesen mondják nekik. Légy versengő, mosolygós, kacérkodó  és vidám, amíg így beszélsz vele. Ez megőrjíti a nőket.
Ő
: „Ha ha!”
Amíg megérkeztek a beszélgetésben ehhez a részhez, te változtatod a szerepeket, és megpróbálod elhitetni vele, hogy ő akar elcsábítani és felcsípni téged. Izgalmat, humort, zavart, idegességet, boldogságot és lenyűgözöttséget fog érezni, abban a pillanatban, amikor megbizonyosodik az erős, kívánatos lényedről és fel sem merül benne, hogy tudatosan használod a formulát ezekben a csajozós szövegekben. Tehát ez egy nagyszerű példa, hogyan csábíts el egy nőt.

Hogy csábíts el egy nőt, hogy szexeljen veled?

Ahhoz, hogy elcsábíts egy nőt, hogy szexeljen veled, mindkettőtöknek tapasztaltnak kell lennie a szexuális vágykeltésben. Ha te nem akarsz vele lefeküdni, vagy ő nem akar veled, csak egy oldalú szexuális vágy lesz.

A legjobb módszer arra, rávenni a lányt arra, hogy szexelni akarjon veled az, ha elhiteted vele, hogy dolgoznia kell ahhoz, hogy téged érdekeltté tegyen. A legtöbb srác elköveti azt a hibát, hogy versengenek a nő kegyeiért, de a srácok, akik jók a csajozásban, sosem tesznek ilyet.
Ezért van az, hogy látsz nőket teljesen átlagos srácok után szaladni, és csodálkozol, "hogy csinálta ezt a srác?" Nagyon egyszerű, ha már megtanultad, hogyan kell csinálni…

Hogyan csábíts el egy nőt?

A legzavaróbb probléma sok férfi számára a földön, hogy lövésük sincs, hogyan csábítsanak el egy nőt. És, a nők nem fogják nekik elmondani, a csajok soha nem fogják kezedbe adni a csajozós dumák gyűjteményét, amivel le tudod venni őket a lábukról.
A rejtély tovább bonyolódik, amikor átlagos kinézetű, pénz nélküli fiúkat látsz sikeresen nőket csábítani. Ez a legtöbb zavart férfi magánéletét egy állandó küzdelemmé változtatja, amiben az érzelmeik ingadoznak, a reményteljes és a keserves állapot között.

Tudj meg még többet a csajozásról (csábításról), csajozós dumákról és szerezz barátnőt még Ma! A Bevezetés a Csajozásba Tanfolyam megtanít arra, hogyan használd sziporkázó személyiségedet, hogyan legyél képes korlátlanul beszélgetni a csajokkal és hogyan tudatosítsd: a nők életének főnyereménye Te magad vagy. A 1 napos Csajozás oktatásról bővebben itt olvashatsz. 

Szólj hozzá!

Címkék: trükkök csábítás tippek tanácsok technikák csabitas csábítási