HTML

Csábítás, csábítási tanácsok, csábítási trükkök

A legtitkosabb csábítási trükkök, nők csábításának rejtelmei, legprofibb csábítási tanácsok egy helyen!

Friss topikok

Linkblog

2011.05.05. 22:30 Gitaros77

Tegyél fel jó kérdéseket

A legtöbb srác úgy gondolja, hogy a beszélgetést, interjú-szerű kérdésekkel kell kezdeni. Ilyen például a „hol laksz?” vagy a „hol dolgozol?”

Ahelyett, hogy ezt csinálod, érdekes kérdéseket kell neki feltenned, olyanokat, amiket még ezelőtt nem kérdeztek tőle. A legjobb tanácsom az, hogy írj le, és jegyezz meg egy csokor kérdést, amik elindítják a beszélgetést. Például gondolkozz ilyen kérdéseke, mint „Mit tennél, ha … történne veled?” vagy „Mit kezdenél egy millió dollárral?”.

Az esély a sikerre egy nőnél, attól függ, hogy mennyire teszed érdekessé és viccessé a beszélgetést. Tehát legyél benne biztos, hogy olyan kérdést teszel fel, amit az átlagos férfiak nem.

 

A beszélgetés helyes technikáiról és a beszélgetések vonzalomkeltő erejéről az 1 napos Bevezetés a Csajozásba Tanfolyam keretében bőven tanulhatsz példák segítségével. Most még nem tudod, hogy mitől leszel jó beszélgetőtárs? Ezen 1 nap alatt változtathatsz!

Szólj hozzá!

Címkék: trükkök csábítás tippek tanácsok technikák csabitas csábítási


A bejegyzés trackback címe:

https://csabitasgyorsan.blog.hu/api/trackback/id/tr202863326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása