HTML

Csábítás, csábítási tanácsok, csábítási trükkök

A legtitkosabb csábítási trükkök, nők csábításának rejtelmei, legprofibb csábítási tanácsok egy helyen!

Friss topikok

Linkblog

2011.04.30. 22:30 Gitaros77

Első csábítási tipp: Ne próbálj kemény srácnak tűnni

Igen, tudod miről beszélek.

Tipikusan az olyan emberről, aki megjátssza a magabiztosságot, de ez csak egy vékony és ócska maszk, mert annyira úgy akar kinézni, mint amit ő királynak hisz, és amivel szerinte megkaphatja akármelyik nőt. Általában olyan feliratú pólót visel, mint: „Yeah, csábítok, és a nők imádnak engem!!!!!”

Nem a szavak, a tettek kell hogy beszéljenek. A csajozásnak nem magamutogató tuskózás, hanem egy természetes ismerkedés folyamán kell, hogy történjen. Ennek a mikéntjéről már magad is tanulhatsz. Villámgyors vonzalomkeltés stratégiáiról, magabiztos megközelítésről buliban vagy a könyvtárban elcsépelt csajozós dumák nélkül. Ugye Te is szívesen tanulnád ezeket a technikákat? 


Láttam egy ilyen srácot múlt héten egy buliban, rajta volt ez az álca, a ”menő” pólójában feszített, és a hencegése hányingerkeltő volt. Nagyon gáz. Aki állandóan azzal keménykedik, hogy milyen sok nője volt, annak legtöbbször egy sem volt.
Ez a bemutató, amelyik arról árulkodik, hogy „nagyon bizonytalan vagyok! , de ha elég hangos vagyok észre sem veszed a különbséget!” Észrevesszük. A lányok is észreveszik. Nagyon átlátszó...

 

Vess véget annak, hogy a buliban Te vagy az örök pulttámasztó, akinek se kedve, se energiája nincs ismerkedni, mert azt hiszi, hogy csak szoknyavadász dumákkal lehet! Most jött el a Te időd, hogy bárhol és bármikor ismeretlen lányokkal elegyedj beszélgetésbe! 

1 komment

Címkék: trükkök csábítás tippek tanácsok technikák csabitas csábítási


A bejegyzés trackback címe:

https://csabitasgyorsan.blog.hu/api/trackback/id/tr862863218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csajozás · http://www.puafestival.com 2013.11.08. 16:50:57

Aki állandóan azzal keménykedik, hogy milyen sok nője volt, annak legtöbbször egy sem volt.
süti beállítások módosítása