HTML

Csábítás, csábítási tanácsok, csábítási trükkök

A legtitkosabb csábítási trükkök, nők csábításának rejtelmei, legprofibb csábítási tanácsok egy helyen!

Friss topikok

Linkblog

2011.05.08. 22:30 Gitaros77

Hogyan hódíts meg egy nőt

Oké, most alapvető, több százszor tesztelt leckéket mutatok a csábításról. Rengeteget dolgoztunk azon, hogy megoszthassuk veled a titkot, hogyan hódítsd meg a nőket testben és lélekben! A PUA.HU még több hasznos tanácsot osztunk meg veled teljesen ingyen, nézz körül, mire van épp égető szükséged!

Férfivá válás: valószínűleg születetten birtoklod mindazt a vonzerőt, amit ahhoz kell, hogy elcsábíts egy nőt. Egy “szőke herceg a fehér lovon” vagy a sokból: “ő, aki nem visel semmilyen álarcot, és a teljes férfiasságában pompázik.” Erőteljes szavak.
Mindazonáltal, nem egészen erről szól ez. Amennyire a nők egyetértenek az első résszel, annyira utálják azt, ami most következik, megtanulni hogyan legyél egy jelentős résztvevője a flörtölésnek. A „rossz” kinevezés, a testbeszéd, vagy a higgadtság el tudja cseszni az egészet, mielőtt még te dugnál meg valakit. Ezért van az, hogy minden hitelesség és őszinteség, (amire neked szükséged van) helyes irányítása, segíteni fog a csábítás mesterévé válás útján.

A modorodnak tükröznie kell a belső magatartásodat

Mielőtt kinyitom előtted a csábítás bölcsességének ajtaját, habár, emlékezz arra, amit itt tanultál,  hogy legyél KONGURENS önmagaddal. Máskülönben, csak füst és tükrök lesznek, és véget fog érni a kiválasztott lány vonzalma irántad, amikor észreveszi, hogy technikákat próbálsz alkalmazni vele szemben, ahelyett, hogy magadat adnád. Ne csinálj ilyet! Használhatsz technikákat, de csak olyanokat, amik jól állnak neked, amiknek az alkalmazása közben és után jól érzed magad, és pár nap múlva jót mosolyogsz az egészen, miközben a haveroknak meséled a kalandjaidat sörözés közben. Válj eggyé a csajozós szövegeiddel, amelyikkel meg nem sikerül, az ne legyen a szöveged.

Szemkontaktus

Zavarba ejtőnek találom azt, hogy hány ember kerüli a szilárd szemkontaktust a mindennapi életben, még egymással való beszélgetés közbe is. Jó akarsz lenni a nőknél? Kezdd el gyakorolni a szemkontaktust most, és én most minden emberről beszélek, akivel találkozol a nap folyamán. Amint beszélgetsz egy lánnyal, igazi figyelemmel akard felfedezni a szemét. Visszatükrözi, mit gondolnak vagy éreznek az emberek legbelül. Ez elvezet minket a következő ponthoz:

Sugározz szexuális energiát

Egy tartós szemkontaktussal kifejezheted a gondolataidat, érzéseidet. Van egy energia, az aura, ami minden embernek van, ezen keresztülmehetnek a testünk energiái. Ha közel ülsz egy lányhoz, mondjuk szemben ülsz vele egy padon (és ez az a szituáció, amit remélhetőleg megalapoztál, amikor beszélgetésbe elegyedtél vele – nehogy átülj a másik oldalra, ez lenullázza az esélyeidet!), és éppen építgeted a szemkontaktust, nehogy elkalandozzon a figyelmed…könyvtárak, méhek és virágok. Ez egy férfi-nő kölcsönhatás, fűszerezd meg! Gondolj arra, milyen lehetne megcsókolni, az ajkai felépítése (nézz rájuk), a nyelve íze. Gondolj a leheletedre a nyakán. Érezni fogja a vibrálást. Ha még sosem gondoltál bele, milyen energiát termelsz, akkor nagyon könnyen meglehet, hogy lecsúsztál már egy pár kapcsolatról.

Légy laza, állj könnyeden a dologhoz

Izgatott vagy gyors mozdulatok sosem indítják be a női vonzalmat. Légy a lassú, titokzatos szerető, légy egy férfi finom érintéssel. A szerelem és a csábítás, gyengéd folyamat, és a lépéseidnek is ezt kell követniük..

Tudd, mikor alkalomhoz illőbb hangosan, és mikor jobb halkan beszélni

Egy ideges, éles, elsietett hang, minden, csak nem vonzó vagy csábító. A valódi csábítás akkor üt be, amikor lejjebb veszed a hangod, és a fülébe suttogsz valami szépet (az egyediség azért nem árt, ha megmarad).

Ezekben a pillanatokban, SZINTE teljesen mindegy, mit mondasz. Egyszer hallgattam egy lányt, aki épp kifejtette nekem a leendő munkámat, mivel újonc voltam. Amíg beszélt, nyugodtan, vágyakozva néztem mélyen a szemeibe, és amikor befejezte a mondandóját, én kezdtem el beszélni, de jóval lassabban és sejtelmesebben, mint ő.. A felszínen egyszerű információt váltottunk, de élesebb szemek számára láthatóvá vált, hogy itt valójában teljesen más megy végbe.

Biztosítsd a fizikai kontaktust

Egy olyan pozícióba akarod magad juttatni, ahonnan könnyen közel tudsz hozzá férkőzni, megérinteni, megcsókolni. Ha a fejed már közel van hozzá, sokkal egyszerűbb elérni az ajkait, mint felkelni a székedről, és körbesétálni az asztalt. Ne gondolkozz, hogy megérintsd-e a lábait, amíg ültök, megérintsd-e a kezeit, vagy megsimogasd-e az arcát! Ha mond valami aranyosat, tedd meg!. Sose tegyél túl ragaszkodó, de ne is adj neki puszit mindenért: emlékezz, te uralod a helyzetet. A kulcs a kezedben van.

 

Tudj meg még többet a csábításról! Kattints ide most rögtön és tanuld meg a csábítás legfontosabb lépéseit gyakorlati példákkal!

Mindjárt megtudod Hogyan Szerezz Magadnak Barátnőt!

1 komment

Címkék: trükkök csábítás tippek tanácsok technikák csabitas csábítási


A bejegyzés trackback címe:

https://csabitasgyorsan.blog.hu/api/trackback/id/tr312863348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása