HTML

Csábítás, csábítási tanácsok, csábítási trükkök

A legtitkosabb csábítási trükkök, nők csábításának rejtelmei, legprofibb csábítási tanácsok egy helyen!

Friss topikok

Linkblog

2011.05.04. 22:30 Gitaros77

Használj egyedi nyitást

A kezdeti közeledésed nagy áttörés és nagy bukás is lehet. Ez azt jelenti, hogy eredetinek és érdekesnek kell lenned, amikor elkezdesz egy beszélgetést. Más szavakkal, egyedinek kell lenned!

Felvállalod, hogy néhányszor furcsán néznek rád a lányok, felvállalod, hogy néhány lánynak nem jön be a te egyedi nyitási stílusod, de a legtöbb csajnál SOKKAL magasabb vonzalmi szintről indulsz egy egyedi nyitás esetén. A híres könyvében,
Double Your Dating, David DeAngelo arról beszél, hogy miként kérd ki egy nő véleményét a legjobb módon, hogy elkezdjetek beszélgetni. Ha képes vagy valamivel felkelteni a figyelmét, felkészíted magadat a csábításra, ami később be fog következni.

 

Híres külföldi TOP PUA oktatók előadásaiból tanulhatod a legtöbbet. Az igazi gyakorlati nagymesterek a világ minden tájáról. Korábbi években csak a magyar közönségnek tartozzák exkluzív előadásaik, melyeket most megnézhetsz Te is! 

Szólj hozzá!

Címkék: trükkök csábítás tippek tanácsok technikák csabitas csábítási


A bejegyzés trackback címe:

https://csabitasgyorsan.blog.hu/api/trackback/id/tr822863318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása